,

Grav accident de circulație la Gherla. Două persoane au murit în urma coliziunii frontale

Posted by

Pompierii din cadrul Detașamentului Dej și Punctul de Lucru Gherla intervin în aceste momente la un grav accident rutier petrecut pe ruta E576, la ieșirea din municipiul Gherla, unde au fost găsite două autoturisme avariate.

Accidentul de la Gherla s-a soldat cu decesul a două persoane.
Accidentul de la Gherla s-a soldat cu decesul a două persoane. Sursa foto: ISU Cluj

Într-unul dintre acestea se afla o femeie încarcerată, ce prezenta multiple traumatisme și era în stare de inconștiență. S-a acționat imediat pentru descarcerarea acesteia și predarea către echipajul SAJ, în vederea transportului la spital pentru îngrijiri medicale.

Totodată la locul accidentului a fost găsit și un bărbat în stop cardio respirator, întins pe sol în afara autoturismului. Imediat au fost începute manevrele de resuscitare de către echipajele SMURD și SAJ, sprijinite de către echipajele autospecialelor de descarcerare.

Manevrele de resuscitare sunt în desfășurare și în acest moment, însă, din păcate, până acum, nu au reușit să aducă semnalele vitale ale bărbatului.

A murit și femeia, victimă în acest accident

Femeia care a fost descarcerată a intrat în stop cardio respirator la locul accidentului, imediat s-au aplicat manevre de resuscitare de către echipajele SMURD și SAJ, însă și în acest caz nu au putut readuce semnalele vitale ale femeii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *