Grav accident pe centura de la Gherla. Un copil de șapte ani a murit

Posted by

Accident rutier pe centura ocolitoare a orașului Gherla. Au fost implicate două auto implicate, șapte persoane dintre care cinci adulți și doi minori. Se intervine cu doua autospeciale de descarcerare, două ambulanțe SMURD și trei ambulanțe de la Serviciu de Ambulanță Cluj. Se acordă îngrijiri medicale tuturor celor implicați.

Din primele informații unuia dintre minori i se aplica manevre de resuscitare. Medici au încercat să salveze viața copilului, dar nu s-a mai putu face nimic, fiind declarat decesul.

Circulația blocată pe un sens. Poliția Cluj transmite că, din primele verificări rezultă faptul ca un conducător auto un vârstă de 34 de ani, din municipiul Gherla ar fi pătruns de pe un drum secundar pe DN1 C, fără a acorda prioritate de trecere unui autoturism condus de un tânăr de 19 ani, din Cluj-Napoca, care se deplasa înspre Gherla. În urma impactului dintre cele două autoturisme, auto condus de bărbatul de 34 de ani a ieșit de pe partea carosabilă, intrând în coliziune cu un stâlp de beton, ulterior răsturnându-se. A rezultat rănirea a 6 persoane, iar din nefericire, în urma evenimentului, un minor în vârstă de 7 ani, din municipiul Gherla a decedat.  Acesta era pasager în autoturismul care a părăsit partea carosabilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *