Grigore Fati, primar Apahida: „Cred că vaccinul este unica soluție pentru a ieși cumva din această situație. Era mult mai bine dacă nu se lăsa garda jos pe timpul verii”

Posted by

Primarul comunei Apahida, Grigore Fati, a declarat luni dimineață, la un post local, că a crescut interesul pentru vaccinare la Centrul din Sânnicoara, ajungând și la 80 de persoane pe zi.

De asemenea, au început să vină cetățenii pentru doza a treia.

„De o lună de zile suntem tot în creștere a ratei de infectare. La centrul de vaccinare de la Sânnicoara încep să vină tot mai mulți oameni, s-a ajuns deja la 80 de persoane pe zi. Nu s-a atins încă nivelul de 120 care a fost imediat după ce l-am deschis în 20 aprilie, dar este un semn bun că tot mai mulți cetățeni merg să se vaccineze. Au început și cei cu doza a treia să meargă.

Sper însă și am îndemnat cetățenii pe Facebook să se vaccineze, mi-am și luat critici pentru asta. Unii au interpretat că este un abuz din partea mea, iar eu nu am comis niciun abuz, mi-am spus doar părerea. Eu m-am vaccinat, urmează să merg și la doza a treia și toată familia, inclusiv soacra mea de 80 de ani, cu ceva probleme de sănătate pentru care am cerut părerea medicului și s-a vaccinat sâmbătă. Nu a avut nicio problemă.

În opinia mea în momentul de față cred că vaccinul este unica soluție pentru a ieși cumva din această situație. Cred că mult mai bine era dacă nu se lăsa garda jos pe timpul verii și se manifesta pentr a intra la vaccinare cu cât mai mulți oameni”, a declarat Fati la ZIUA LIVE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *