,

Grigorescu nu are încă niciun parking, iar locuitorii cartierului sunt revoltați

Posted by

Grigorescu nu are încă niciun parking, iar locuitorii cartierului sunt revoltați. Administrația locală din Cluj-Napoca nu are soluții pentr găsirea unui spațiu pentru construirea primului parking în cartierul Grigorescu.

Grigorescu nu are încă niciun parking
Grigorescu nu are încă niciun parking

Cetățenii cartierului sunt revoltați și îi transmit primarului Emil Boc că nu îl vor mai vota dacă nu găsește o soluție pentru realizarea unui parking.

Locurile de parcare în Grigorescu se împuținează, iar municipalitatea continuă să amplaseze stâlpișori.

Revolta clujenilor din Grigorescu

„Vreau să semnalez problema parcărilor din Grigorescu. Pe lângă că sunt 20 de locuri de parcare la 3 blocuri, se montează stâlpișori să nu mai putem parca nicăieri și pe deasupra din când în când mai primim și câte un cadou în parbriz, ori o amendă, ori un ștergător ridicat .

În loc să faceți parcări de biciclete care stau goale, de ce nu putem și noi să beneficiem de un parking în capăt la Grigorescu? De ce trebuie să ne urcăm mașinile pe toate bordurile cu riscul de a fi zgariate și a primi amenzi? Și de ce ne luați ai singurul loc unde le putem pune, prin faptul că puneți stâlpișori când și cum va taie mintea și capul?”

„Lipsă parcări suficiente pentru riverani în zona Grigorescu. Suntem singurul cartier care nu are niciun parking. Deținerea unui automobil de către familiile care locuiesc în municipiu este un element esențial ce ține de calitatea vieții. Ne recomandați să ne mutăm pentru că în fiecare zi când ne întoarcem acasă nu găsim un loc de parcare”, se arată în sesizarea unui clujean pe o rețea socială.

„Nu vă mai votăm, domnule primar”

„Vă rugăm să ne spuneți când veți face un parking în zona Grigorescu. Acest cartier este sufocat atât din cauza centurii Florești, cât și din cauza lipsei acute de locuri de parcare. Bani văd că sunt pentru pus stâlpișori. Posibilități sunt, iar cartierul este singurul din Cluj unde nu există parking. Este an electoral și nu va mai votăm, domnule primar!”, a mai precizat un alt clujean.

Promisiuni peste promisiuni, fără rezultate

Administrația locală a tot promis construirea unui parking în Grigorescu, dar totul a rămas doar la stadiul de promisiune și atât. Însuși viceprimarul Dan Tarcea a promis în 2022 că este o prioritate pentru Primăria Cluj-Napoca găsirea unui teren pentru un parking în Grigorescu. Însă totul a rămas la stadiul de discuție și promisiune electorală.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *