Acasă EVENIMENTE HAOS și cozi uriașe pe drumul spre Muntele Băișorii. Stațiunea Buscat a...

HAOS și cozi uriașe pe drumul spre Muntele Băișorii. Stațiunea Buscat a ajuns la capacitate maximă – FOTO

0

Stațiunea Buscat din Muntele Băișorii a fost luată cu asalt astăzi de iubitorii sporturilor de iarnă, dar și de familii cu copii veniți să simtă atmosfera de iarnă din zona montană a Clujului.

Traficul a fost de coșmar pe drumul județean DJ 107 R, iar drumul spre stațiune a fost blocat pe ambele sensuri din cauza mașinilor parcate pe marginea drumului și a cozilor kilometrice formate. Mulți oameni s-au dat jos din mașini pentru că nu au mai avut unde să înainteze și au admirat peisajul de iarnă de pe drum.

Administratorii stațiunii Buscat au anunțat că au ajuns la capacitatea maximă.

„Datorita numarului mare de turisti vom prelungii programul pana la 17.30 ca sa apucati sa consumati punctele luate azi.

Rugam soferii care au parcat pe marginea drumuluu sa vina la masini sa le mute astfel incat sa se poata circula.

Va multumim„, au precizat reprezentantii partiei Buscat.

Parcarea de la Buscat a devenit neîncăpătoare și plină de mașini, iar șoferii au parcat chiar și pe marginea drumului.

Haosul a fost la el acasă și aglomerația la ordinea zilei, iar până și zona pârtiei vechi unde nu se schiază este arhiplină.

Polițiștii clujeni i-au rugat pe cei care se deplasează în zona stațiunii Buscat să circule cu atenție sportită și să nu blocheze intersecţiile sau căile de acces spre stațiune sau cele spre proprietățile alăturate.

Stațiunea Buscat are 800 de locuri de parcare care se dovedesc an de an a fi prea puține pentru avalanșa de turiști care dau iama în zonă pentru a se bucura de iarnă, iar prețul pentru un loc în weekend sau vacanțe este de 15 lei / zi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.