Helanca pentru bărbați poate fi purtată sub o jachetă? Iată cum să obții ținute stilate

Posted by

Când vine vorba de piese vestimentare care îmbină funcționalitatea cu rafinamentul, nimic nu poate rivaliza cu helanca pentru bărbați. Mai este numită pulover cu guler sau, mai simplu, maletă. Din bumbac, lână sau dintr-un amestec atent de materiale, helanca este o piesă vestimentară de bază în garderoba fiecărui bărbat.

De ce garderoba ta trebuie să includă o helancă?

Inițial, helanca pentru bărbați nu era considerată o piesă vestimentară la modă. De fapt, helanca a apărut încă din Europa Medievală, atunci când cavalerii o purtau sub armura lor cu zale pentru a obține mai mult confort, căldură și protecție. Pe parcursul timpului, marinarii și apoi muncitorii au început să o poarte, apreciind căldura pe care o asigura în condiții grele. Totuși, puloverul cu guler a evoluat, așa cum s-a întâmplat cu multe alte piese vestimentare. Astăzi, helanca pentru bărbați este sinonimă cu moda, cu designul inteligent și cu eleganța cosmopolită. În plus, fiecare bărbat, indiferent de constituția sau, poate purta o helancă. Datorită naturii lor versatile și a gamei uriașe de culori, stiluri și croieli, puteți găsi o maletă care să vi se potrivească excelent. În magazinul Bolf veți putea explora o gamă extinsă de pulovere cu guler, din diverse materiale și într-o paletă cromatică deosebit de amplă.

O helancă vă asigură versatilitate de neegalat, vă sporește încrederea în sine și vă ajută să obțineți o ținută modernă. Fie că este vorba de o întâlnire la cafea într-o dimineață mai răcoroasă sau de o cină la un restaurant cochet din centrul orașului, puloverul cu guler va fi alegerea inspirată. În al doilea rând, un bărbat care poartă un pulover cu guler reușește întotdeauna să emane încredere, arătând lumii că nu îi este frică să fie diferit. Nu în ultimul rând, helanca este un articol vestimentar cu rădăcini adânci în istorie, dar care a îmbrățișat stilul modern.

Se respectă în continuare stilul tradițional, însă se adoptă și designuri și croieli contemporane. Gulerul este aspectul distinct al acestui pulover. Indiferent dacă este rulat strâns, pliat clasic sau lăsat ușor în jos pentru un aspect mai relaxat, această caracteristică deosebește helanca de alte tipuri de bluze și pulovere pentru bărbați.

Cum să obții ținute stilate purtând o helancă?

Stilul este întotdeauna dictat de calitatea materialelor, așa că alegeți o helancă din lână sau bumbac. De la țesături dense până la opțiuni mai moi precum cașmir și merinos, lâna este cea mai recomandată în sezonul rece. O helancă din bumbac este excelentă în zilele cu o temperatură potrivită. Nu omiteți nici puloverele cu guler din materiale sintetice, deoarece acestea asigură durabilitate și elasticitate.

În ciuda versatilității și a eleganței atemporale a puloverului cu guler, există totuși câteva sfaturi de care ar trebui să țineți cont pentru a obține o ținută potrivită. Alegerea pantofilor vă poate defini ținuta atunci când purtați o helancă. Pentru întâlnirile casual, mocasinii din piele întoarsă sau pantofii Brogue sunt cei mai potriviți. Pentru ocazii mai formale, alegeți o pereche de pantofi Oxford sau Monk. Când doriți să purtați o helancă, alegeți cu multă grijă pantalonii.

Optați pentru blugi slim fit, pantaloni chino sau pantaloni din lână. Iar dacă vă întrebați dacă helanca se poate purta sub o jachetă, atunci răspunsul este un mare da. Optați pentru jachete sport, paltoane croite, veste sau sacouri pentru un plus de căldură și de stil. Un pulover cu guler împreună cu un sacou reprezintă alternativa mai elegantă și mai sofisticată la combinația tradițională de cămașă și cravată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *