, ,

”Hingherii” de mașini din Cluj Napoca i-au distrus mașina. Macaraua de la RADP Cluj s-a prăbușit peste autoturism

Posted by

O femeie din Cluj Napoca a fost victima angajaților super profesioniști de la RADP Cluj – Serviciul Ridicări Auto.

În cursul zilei de joi, angajații acesteio instituții au ridicat un autoturism parcat pe strada Tipografiei, din Cluj Napoca.

Ajunsă în curtea instituției, utilajul de la RADP nu a mai putut ridica mașina, drept pentru care a fost chemată o macara, tot proprietatea instituției.

Angajatii RADP au distrus un autoturism.
Angajatii RADP au distrus un autoturism.
Johanna Krech a relatat faptul că în timpul manevrelor efectuate de macaragiu, brațul utilajului s-a defectat brusc și a căzut cu tot cu autoturismul aflat în sarcină.

Daunele sunt mai mari de 15.000 de euro

Femeia se întreabă cum este posibil ca în anul de grație 2023, Primăria Cluj-Napoca sa mandateze RADP, prin Serviciul de Ridicări Auto, să ridice mașini cu utilaje vechi, pentru care nu se face mentenanță și nu sunt asigurate pentru cazuri în care produc daune vehiculelor pe care le ridică?

Costurile pentru repararea mașinii sunt mai mari de 15.000 de euro, dar poliția de asigurare a celor de la RADP, nu acoperă pagubele decât până la valoarea acestei sume.

”Ne-au ridicat mașina parcata pe strada Tipografiei (e discutabil și motivul, dar asta e alta poveste – putem dezbate) și pentru ca “a fost prea grea” nu au putut să o descarce de pe platforma în curtea RADP, motiv pentru care au chemat o macara proprietate RADP în ajutor și au reușit performanța de a o scăpa de pe platforma și de a scăpa brațul macaralei pe mașină, distrugând-o. Desigur ca au o poliță de asigurare facultativă, care acoperă daune de maxim 15.000 euro/eveniment, care în cazul nostru nu acoperă doar o parte din daună”.

Întreb cum are dreptul Primăria Cluj Napoca sa mandateze firme care sunt un pericol pentru bunurile cetățenilor.

Foaia Transilvană așteaptă și punctul de vedere al celor de la RADP Cluj, pentru a explica ce anume s-a întâmplat la sediul de pe strada Calea Someșeni, din Cluj Napoca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *