,

Horea Șulea candidează la Primăria Florești. Au fost patru ani de aventură politică …

Posted by

Horea Șulea candidează la Primăria Florești
Horea Șulea candidează la Primăria Florești

Fostul primar al comunei Florești, Horea Șulea candidează pentru funcția de primar. Timp de patru ani, comuna a fost pe mâna unor aventurieri politici, fără experiență în administrația publică. Horea Șulea candidează la Primăria Florești.

 

”Vreau să vă adresez cele mai călduroase mulțumiri pentru sprijinul vostru necondiționat în campania mea pentru funcția de primar al comunei Florești din partea Partidului Social Democrat.Cu încrederea voastră, mă simt puternic și determinat să continui schimbările după această pauză de patru ani, care a fost malefică pentru dezvoltarea Floreștiului. Fiecare gest de sprijin, fiecare vorbă încurajatoare, conturează drumul nostru comun către un viitor mai luminos”, a scris Șulea.

Floreștiul a bătut pasul. Horea Șulea candidează la Primăria Florești

Fost primar al comunei până în anul 2020, Șulea vrea să revină în fruntea cele mai mari comune din România.

El a mai declarat că Floreștiul nu a avut parte de progres, în ultimii patru ani.

”Fie că ne-am întâlnit la evenimentele de campanie, pe stradă sau în mediul virtual, fiecare contribuție a voastră contează și face diferența. Cu încrederea voastră, sunt determinat să aduc schimbările necesare pentru o comunitate mai bună. Să depășim provocările trecutului și să construim împreună un viitor mai prosper. Vă încurajez să rămâneți conectați și implicați în procesul democratic pe care-l desfășuram în comuna noastră. Cu ajutorul vostru, vom continua să construim un Florești mai puternic și să depășim obstacolele care au împiedicat progresul în ultimii patru ani.

”Mulțumesc din suflet pentru susținerea voastră continuă și pentru că sunteți alături de mine si echipa mea, din care mi-aș dorii sincer să faceți parte în această călătorie. Cu încrederea voastră, vom reuși să aducem schimbarea pe care comunitatea noastră o merită”, a mai continuat Șulea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *