Horia Nasra, deputat PSD Cluj: „Metrou Cluj trebuie să fie legat de nodul de Autostradă de la Gilău!”

Posted by

Deputatul PSD Cluj Horia Nasra susține că proiectul metroului clujean trebuie să înceapă din Gilău, de la nodul de autostradă și până aproape de parcurile industriale din Jucu.

„Am spus-o în mai multe rânduri, proiectul Metrou Cluj trebuie să înceapă din Gilău, de la nodul de autostradă, și, minim, până în zona parcurilor industriale din Jucu. De asemenea, construcția a cel puțin două parcări tip Park & Ride, în apropierea celor două extremități ale sistemului de metrou, este imperios necesară.

Am solicitat în mai multe rânduri, primarului Emil Boc, să reactiveze activitatea din asociația metropolitană pe care o prezidează. Este nevoie de dialog, idei și inovație pentru zona metropolitană Cluj. Emil Boc nu poate conduce asociația prin cafele individuale cu primarii din zonă, ci prin ședințe de grup, în cadrul asociației, cu accesul presei și de ce nu a celor din societatea civilă interesați de proiectul Metrou Cluj.

Salut faptul că primarul din Florești susține proiectul Metrou Cluj, în sensul legării rețelei de metrou cu nodul de autostradă. Poate se trezește și Emil Boc din somnul administrativ și înțelege oportunitatea de dezvoltare a zonei metropolitane”, a declarat Nasra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *