Hoț de mic. La 16 ani a fost arestat după ce a furat scule electrice de peste 12.000 lei în Cluj

Posted by

Un tânăr în vârstă de 16 ani, alături de un tânăr de 27 de ani, au intrat prin efracție într-o casă de unde au furat mai multe unelte electrice, în valoare totală de 12.000 lei.

Polițiștii din localitate Turda au reținut, la data de 11 octombrie 2023, pentru 24 de ore, un minor de 16 ani, cercetat pentru infracțiunea de furt calificat.

„Din cercetări a reieșit că la data de 25/26 septembrie 2023, în jurul orei 00.00, tânărul de 16 ani, alături de un altul, de 27 de ani, ar fi pătruns prin escaladare și efracție într-un imobil din municipiul Turda, de unde ar fi sustras mai multe unelte electrice.

Prejudiciul înregistrat a fost evaluat la 12.500 de lei. La data de 28 septembrie a.c., polițiștii au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, în municipiul Turda, la locuința tânărului de 27 de ani, context în care au fost identificate mijloace de probe pentru cauză. În urma probatoriului administrat și investigațiilor continuate, la data de 11 octombrie a.c., minorul de 16 ani a fost reținut de polițiști. Ulterior, a fost prezentat instanței, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile”, a transmis IPJ Cluj.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *