,

Hoț din Florești, arestat la Judecătoria Cluj Napoca. A furat o mică avere din casa unei femei

Posted by

Judecătoria Cluj Napoca a dispus arestarea unui tânăr de 19 ani, din Florești, județul Cluj, pentru acuzația de furt.

Zolezsak Andrei a primit mandat de arestare de 30 de zile.
Zolezsak Andrei a primit mandat de arestare de 30 de zile. Sursa foto: Zolezsak Andrei / facebook

Este vorba despre Zoleszak Andrei Mihai, care a fost arestat pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

”Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca sub nr. 7817/P/2023 din data de 19.10.2023 şi în consecinţă: … dispune arestarea preventivă pe o durată de 30 zile, din data de 19 octombrie 2023 până în data de 17 noiembrie 2023, inclusiv, a inculpatului Zolezsak Andrei Mihai, sub acuzaţia de săvârşire a infracţiunii de furt calificat”, se arată în încheierea penală a Judecătoriei Cluj Napoca.

Spărgător de locuințe

La data de 18 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Florești, din cadrul IPJ Cluj, au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un tânăr, de 19 ani, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

În fapt, la data de 18 octombrie a.c., polițiștii au fost sesizați de către o femeie, de 28 de ani, cu privire la faptul că în perioada 17 – 18 octombrie a.c., persoane necunoscute ar fi pătruns, prin efracție, în imobilul acesteia din localitatea Florești, de unde ar fi sustras mai multe unelte electrice în valoare de aproximativ 7.000 de lei.

În urma investigaților efectuate, polițiștii au identificat cu celeritate persoana bănuită, fiind vorba despre un tânăr, de 19 ani, din comuna Florești.

În baza probatoriului administrat, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca a emis mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *