Hoțul ghinionist! A fost prins de un polițist aflat în timpul liber!

Posted by

Polițistul clujean Samoilă Rareș a prins un hoț, la scurt timp după ce acesta a spart un autoturism, în centrul Clujului. ”Ieri, colegul nostru, agentul principal Samoilă Rareș din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 2 Poliție, aflându-se în timpul liber a depistat și imobilizat un bărbat bănuit de comiterea unui furt de bunuri dintr-un autoturism, la scurt timp de la sesizarea faptei. Aflându-se în afara orelor de program, acesta a fost informat de către colegi despre eveniment și a reținut semnalmentele persoanei bănuite de comiterea infracțiunii. În momentul în care pașii celor doi s-au intersectat, Rareș a acționat, iar în urma intervenției lui, bărbatul a fost reținut pentru 24 h”, informează IPJ Cluj.

Oficial, la data de 16 august a.c., în jurul orei 14.00, un polițist din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 2 Poliție, aflat în timpul liber, a depistat și imobilizat un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din municipiul Aiud, bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de furt dintr-un autoturism.

Ulterior, tânărul a fost reținut de către polițiști pentru 24 de ore. În fapt, în cursul aceleiași zile, în jurul orei 13.30, polițiștii Secției 2 Poliție au fost sesizați de către proprietarul unui autoturism parcat în zona străzii Calea Dorobanților, cu privire la faptul că din interiorul acestuia, prin distrugerea unui geam, i-au fost sustrase bunurile, respectiv un telefon mobil și un aparat scanner.

În urma investigațiilor derulate, polițiștii au identificat un tânăr, bănuit de săvârșirea faptei, iar în jurul orei 14.00, un polițist din cadrul secției de poliție, aflat în timpul liber, l-a depistat și imobilizat pe acesta până la sosirea colegilor aflați în serviciu.

Cercetările sunt desfășurate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *