,

Imagini dezolante pe Dealului Feleacului la început de primăvară. Locul de plimbare preferat al clujenilor a devenit noua groapă de gunoi a Clujului. Garda de Mediu doarme?

Posted by

Unul dintre locurile preferate de promenadă ale clujenilor, Dealului Feleacului, care oferă o panoramă superbă asupra orașului, a ajuns noua groapă de gunoi clandestină a Clujului.

O clujeancă care a fost în plimbare pe Dealul Feleacului a rămas cu un gust amar, zona pârtiei de schi a lăsat în urmă deșeuri de construcții și gunoaie odată cu topirea zăpezilor.

„Topirea zăpezii a scos la iveala o priveliște dezolanta. Zona pârtiei de schii s-a transformat în noua groapa de gunoi a Clujului”, a scris Ioana pe un grup de Facebook.

Dealul Feleacului este o zonă cu un potențial turistic foarte mare pentru județul Cluj și ar putea fi transformat într-un loc spectaculos de promenadă pentru clujeni și turiștii, însă autoritățile locale nu fac nimic în acest sens și a lăsat zona de izbeliște. Ba mai mult, acum a devenit și o groapă clandestină de gunoi.

Imagini dezolante pe Dealul Feleacului la început de primăvară

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *