Imagini din casa groazei din Dej. Mama copilului din Dej, lăsat să putrezească, s-a îndrăgostit și a uitat complet de minor!

Posted by

După arestarea femeii din Dej, care și-a lăsat copilul să putrezească la propriu, ies la iveală tot mai multe amănunte din casa groazei. Casa seamănă mai degrabă cu o rampă de gunoi, decât o locuință în care își duc viața patru persoane.

Fuleki Erzsebet (foto), mama copilului de nouă, s-a îndrăgostit de un bărbat și a început să își neglijeze copilului. Declarația a fost făcută de mama femeii, bunica copilului, care spune că doar ea s-a ocupat în ultima vreme de copil. Cu toate astea, femeia nu își explică cum copilul a ajuns la nouă ani, plin de răni infectate, în stare de comă la spital. Bătrâna se apără și spune că după ce fiica ei a început o relație cu un bărbat din Dej, copilul a început să manifeste tulburări de comportament pentru care primea tratament.

Nu știu ce o pățit cu nervii ce nu o pățit, dar nu a mai vrut să asculte de nimeni și a ajuns violent. M-am bătut cu el parte în parte. Ușa de la cameră a dat-o jos.  Nu voia să meargă la spital. Făcea treaba mare și treaba mică pe el. Nu se lăsa dus la baie. Nu am putut să îl iau sa îl duc, că avea 50 de kilograme. Numai eu mă ocupam de el. Mama era la serviciu și când vedea acasă copilul nu o suporta.  Am pus-o pe maică-sa să sune la ambulanță. L-am spălat cât de cât. Era în comă deja. Nu plângea deloc. Zicea că îl mănâncă pielea. Nu avea boală, dar de la un timp încoace era prea agitat și prea nervos.  Mama lui l-a văzut în fiecare zi, dar îi spune să plece că o omoară”, a spus bunica băiatului, pentru Dejeanul.ro.

Bunica copilului a spus că lucrurile au început să meargă rău de când în casă a venit și iubitul fiicei sale. Valentin a fost ignorat de mamă, care era mult prea ocupată cu noua relație. Băiatul a avut tulburări tot mai grave de comportament și urma un tratament, care nu a dat rezultatele dorite. Acesta a început să nu își mai suporte mama si uneori era violent și cu bunica, după cum spune chiar ea, care din punct de vedere moral, este la fel de vinovată ca și fiica ei pentru starea în care a ajuns băiatul.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *