Acasă EVENIMENTE Imagini filmate de la bătaia dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan. Reghe...

Imagini filmate de la bătaia dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan. Reghe i-a articulat câteva palme fostei soții VIDEO

0

Au apărut primele imagini de la bătaia dintre Laurențiu Reghecampf și impresara Ana Maria Prodan. Imaginile au fost filmate cu un telefon mobil, chiar în fața vilei din Snagov, de lângă București, în care locuiește Anamaria.

Din imagini se poate observa că Laur îi reproșează ceva fostei soții, după care o lovește cu palma. Imediat, Prodanca îl strânge în brațe și pare că îl lovește și ea.

Apropiații celor doi susțin cu Reghe s-a enervat cumplit după ce Anamaria le-a trimis celor peste 300 de invitați de la botezul copilului, pe care fostul antrenor al naționalei României, îl are cu o altă femeie. Gestul impresarei l-a enervat la culme pe Reghe, iar acesta a ripostat.

Au depus plângere la Poliție

După incident, primul care a ajuns la secția de poliție a fost Laurențiu Reghecamfp. La scurt timp, a ajuns și Anamaria. Cei doi au dat declarații și au depus plângere unul împotriva celuilalt.

Oamenii legii au emis ordine de protecție pentru cei doi, pentru o perioadă de cinci zile, după care acestea vor putea fi prelungite de către un judecător, pentru o durată mult mai mare.

A mers să își viziteze băiatul

Reghe a declarat public că nu va înceta niciodată să își vadă copilul, un băiat, pe care îl are cu Anamaria Prodan.

„Eu nu voi înceta vreodată să lupt pentru fiul meu, însă nu-l voi obliga să fie alături de mine pe perioada programului pe care l-a stabilit instanța.

El constituie o prioritate pentru mine și înțeleg să-l protejez, să nu-l introduc în discuțiile dintre mine și mama lui. Cunosc la ce presiuni este supus din partea mamei și nu doresc să-l expun.

Tăcerea mea și faptul că nu ies să vorbesc public se datorează iubirii pe care i-o port lui Bebe. Eu nu o voi jigni niciodată pe mama copilului meu. Avem un copil minor, iar el suferă teribil din cauza acestei povești. Și nu este normal să fie rănit din pricina comportamentului niciunuia dintre părinți”, a declarat Laurențiu Reghecampf, citat de Gândul.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.