Imagini unice de la Untold. Record de spectatori la concertul Imagine Dragons

Posted by

A doua zi de Untold a culminat cu un concert al celor de la Imagine Dragons. Pe Cluj Arena au fost peste 100.000 de spectatori.
 
Primarul Clujului, Emil Boc le-a mulțumit organizatorilor pentru acest moment de excepție.
 
Magia Untold: Imagine Dragons, record absolut de spectatori la Cluj, la Untold până acum! Dar festivalul nu s-a terminat! Felicitari Untold, mulțumim festivalierilor pentru faptul ca au venit la Cluj, respect autorităților de ordine, sănătate și siguranța publica pentru profesionalism! Mulțumiri clujenilor pentru faptul că fac posibil acest eveniment de rezonanță națională, europeană și mondială!”, a scris Boc.

Sute de festivalieri au rămas în afara stadionului

Aflată pentru prima dată în România, trupa a reuşit să adune pe Cluj Arena atât de mulţi fani, încât stadionul şi-a atins capacitatea maximă în doar câteva minute. Trupa din Las Vegas a produs la UNTOLD 2023 ceea ce ar putea fi unul dintre cele mai bune spectacole din acest an văzute în România.

Sute de festivalieri nu au mai putut intrala concertul Imagine Dragon.
Sute de festivalieri nu au mai putut intrala concertul Imagine Dragon. Foto: diana Măluțan.

„Mi-am luat bilet pentru Imagine Dragons, e gata concertul, încă nu am intrat. Toate intrările blocate, capacitate depășită”, a declarat una dintre participantele la festival, citată de jurnaliștii de la știridecluj.ro.

Situația însă a fost la fel pentru toată lumea, nu au putut intra nici câțiva participanți la festival de la VIP, autoritățile s-au asigurat să nu fie incidente dramatice la acest eveniment mult așteptat de toți participanții la festival.

Festivalul continuă şi astăzi cand pe mainstage cei mai asteptati vor fi French Montana şi Martin Garrix. Mâine, în ultima zi, cap de afiş este Armin van Buuren dar pe scenă va urca şi trupa Years and Years. 

Capacitatea depășită

Pe acest subiect a scris și Diana Măluțan care nu a putut intra pe Cluj Arena, la concertul celor de la Imagine Dragons.

”Foarte fain, Untold 2023! Mi-am luat bilet pentru Imagine Dragons, e gata concertul, încă nu am intrat. Toate intrările blocate, capacitate depășită. Sunt curioasă cine îmi dă banii înapoi? Dar celor care au venit din tări străine? Mulțumim pentru încă un an în care organizarea lasă de dorit”, a scris Diana.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *