,

IMAGINILE DEZASTRULUI după explozia puternică de la Pensiunea Monor de pe strada Dunării. Vezi de la ce a pornit deflagrația

Posted by

În urma exploziei puternice de vineri dimineață de la pensiunea Monor de pe strada Dunării, cartierul Între Lacuri, o femeie a murit carbonizată și alte două au fost transportate la spital cu arsuri grave.

Dintr-un canal aflat la un metru de pensiunea care a explodat ies în continuare flăcări înalte de un metru chiar și după explozie.

Deflagrația ar fi fost provocată de o acumulare masivă de gaz. Cei care locuiesc în zonă spun că mirosul s-a simțit de două zile și că cei de la firma de gaze naturale nu au venit să vadă despre ce este vorba.

Locuitorii blocurilor din zonă, în stare de șoc

„Sunt sigur că s-a infiltrat gazul metan prin canal și de acolo în imobilul care a explodat, care acolo functiona o pensiune. In pensiunea respectiva erau cazati mai multi muncitori”, a declarat un clujean care locuiește în apropiere.

Blocurile din jur au fost grav afectate, geamurile fiind sparte și tencuiala de pe pereți a căzut din cauza suflului exploziei. „Mie mi-a căzut și decorativa de pe pereți”, a spus un alt clujean.

O echipă de muncitori de la firma de gaze s-a deplasat deja la fața locului și lucrează pe strada Dunării pentru a stabili locul unde este avariata conducta de gaze avariată.

Foaia Transilvană publică imagini în premieră de la fața locului:

VIDEO

Un răspuns

  1. Avatar Vasile Puni
    Vasile Puni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *