, ,

În așteptarea eternului aqua park, clujenii iau cu asalt Băile Sărate din Ocna Mureș. 60% dintre turiști au fost din Cluj

Posted by

Noua atracție turistică a județului Mureș, Băile Sărate din Ocna Mureș, au fost luate cu asalt de turiști. Peste 30.000 de intrări, cu încasări de 1,7 milioane de lei, au fost înregistrate în cele patru săptămâni de la deschidere, anunță Agenția de presă Rador.

Astfel, în mini-vacanţa de Rusalii, numărul zilnic al intrărilor a ajuns la 2.000. În timpul săptămânii, sunt în medie cam 500-700 de turişti în fiecare zi. În jur de 60% sunt turişti veniţi din Cluj.

Tarifele de la Băile Sărate Ocna Mureș

Cel mai scump bilet este de 70 de lei, sâmbăta şi duminica, pentru o zi întreagă. În timpul săptămânii este de 60 de lei pentru un adult. Copiii între 7 şi 17 ani plătesc jumătate.

La programul redus, de cel mult 4 ore, tariful este de 45 de lei, indiferent de zi, respectiv de 25 de lei pentru copiii între 7 şi 14 ani. Se pot face şi abonamente.

Cele mai solicitate sunt bazinele cu apă sărată, cele de interior fiind şi încălzite, urmând ca acelaşi lucru să se întâmple de săptămâna viitoare şi la bazinul exterior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *