, ,

În Florești se construiește bloc lângă bloc. Primăria a aprobat un nou ”ghetou”

Posted by

Locuitorii de pe strada Urușagului din Florești susțin că în zonă a început de curând, să se construiască, bloc lângă bloc, fără să se mai țină cont de faptul că zona este deja supra aglomerată.

Oamenii susțin că actuala administrație a comunei a aprobat construcția de blocuri, deși a promis că aceste tipuri de construcții vor fi limitate, până la dezvoltarea unui sistem de drumuri adecvat.

In Florești continuă să se construiască bloc lângă bloc.
In Florești continuă să se construiască bloc lângă bloc.

În fotografia pe care o publicăm, se poate observa că pe strada Urușagului, a fost deja săpată fundația unui nou bloc, care va ficonstruit lângă un altul care se află în stadiu de finisare.

Floreștiul este deja supraaglomerat

Locuitorii susțin că nu actuala administrație nu mai poate da vina pe vechiul primar Horia Șulea, și asta pentru că acesta nu se mai află în funcție de mai bine de trei ani.

De mai bine de câțiva ani, locuitorii acestei comune trebuie să parcurgă un drum de patru kilometri spre Cluj Napoca, în mai bine de o oră.

Ambuteiajele sunt la ordinea zilei. Deși Primăria Florești a promis că va construi o șosea de centură la standarde modern, acest lucru nu s-a petrecut până azi.

”Nu tot ce se întâmplă acum poate fi aruncat în cârca vechii administrații. Noi, cei care locuim pe strada Urușagului, stăm blocați în trafic în fiecare dimineață. Situația este în tot Floreștiul, valabilă. Nimeni nu face nimic. Toți promit că nu se mai fac blocuri, dar afacerile continuă bine mersi”, ne-a declarat unul dintre cei care locuiesc pe această stradă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *