,

În vremuri de criză, PSD Cluj se lăfăie în lux în cel mai scump hotel din Cluj-Napoca

Posted by

Organizația PSD Gheorgheni din cadrul PSD Cluj a organizat conferința „Social democrația în comunitate. Ce ne datorăm unii altora?” în cel mai luxos și mai scump hotel din Cluj-Napoca, Grand Hotel Italia, iar meniul a fost unul regesc.

În timp ce premierul Marcel Ciolacu se zbate să facă rost de bani pentru pensii și salarii, social-democrații clujeni nu au ținut cont de vremurile de austeritate și s-au lăfăit în lux la o conferință despre social-democrație

La evenimentul care a avut loc pe 12 noiembrie, în Sala Venezia a Grand Hotel Italia, meniul a avut peste 17 feluri de mâncare și o varietate mare de băuturi fine, printre care: vol-au-vent cu salată de pui și mentă, tartine cu speck, salată de creveți cu citrice, stroganoff vită, butterfish alla mediterranea, ravioli cu ricotta și spanac în roată de parmezan, vin spumant Mionetto, cocktailuri variate.

Peste 400 de invitați, inclusiv lideri județeni ai PSD din Transilvania, au luat parte la conferință.

Nu au lipsit președintele PSD Cluj, Vasile Dâncu, președintele Consiliului Național Politic PSD, Ministrul Digitalizării, Bogdan Ivan, și Monica Săsărman, secretar de stat în Ministerul Dezvoltării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *