Încă doi șoferi inconștienți au fost prinși la volan cu permisul suspendat. Unul a refuzat să fie testat pentru droguri

Posted by

Polițiștii clujeni au prins doi șoferi pe drumurile din județul Cluj având permisul de conducere suspendat, iar unul dintre ei a refuzat testarea pentru consum de droguri.

„Ieri, 27 iunie a.c. în jurul orei 23.50, polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene din cadrul Serviciului Rutier au depistat pe strada Aurel Vlaicu, din municipiul Cluj-Napoca, un bărbat de 32 de ani, din municipiul Târgu Mureș, care se deplasa cu un autoturism deși avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule.

În cadrul verificărilor, acesta a refuzat testarea cu aparatul drugtest, fiind astfel condus la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice.

Azi, 28 iunie a.c., în jurul orei 00.10, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Apahida au depistat în cadrul unui control un bărbat de 34 de ani, din municipiul Lupeni, care se afla la volanul unui autoturism, deși exercitarea dreptului de a conduce era suspendat.

Acesta a fost oprit pe DN 1C – E576, pe raza localității Apahida, iar în urma verificărilor a rezultat că avea permisul de conducere reținut.

Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Apahida continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere”, a precizat IPJ Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *