,

Încă o pierdere pentru celebrul Pescobar

Posted by

Încă o pierdere pentru celebrul Pescobar. L-a părăsit și cea mai fidelă angajată pe care a avut-o.

Încă o pierdere pentru celebrul Pescobar
Încă o pierdere pentru celebrul Pescobar

Este vorba de cea mai cunoscută dintre angajatele de la Taverna Racilor, frumoasa brunetă Larisa Popa. Aceasta a anunțat că a demisionat de câteva săptămâni din afacerea lui Pescobar

Larisa Popa a fost una dintre cele mai loiale ale lui Pescobar. Aceasta a fost manager la mai multe locații Taverna Racilor, între care și la Cluj.

Apetisanta brunetă este în căutare de un job

„Larisa a lui Pescobar nu mai este, este doar Larisa. Larisa, șefa la raci, șefa la homari, la orice nu mai este, doar Larisa sunt.(…) Am fost cea mai tare manageră de la Pescobar, corect.

Nu mai lucrez la Pescobar, acum întrebările o să tot curgă. În ianuarie, m-ați tot întrebat, pentru că am avut o perioadă în care nu am apărut pe TikTok și, atunci, toată lumea avea suspiciuni vis-a-vis de ce n-am mai apărut. Toată lumea mă întreba dacă mai lucrez. Da, în ianuarie în continuare lucram, am trei săptămâni de când nu mai lucrez”, a mărturisit Larisa, pe TikTok.

Ea a anunțat că este în căutarea unui nou loc de muncă, dar momentan vrea să se distreze și se bucure de viață. A evitat să spună motivul pentru care a plecat de la Taverna Racilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *