,

Încă un român se plânge de condițiile mizerabile din trenurile CFR Călători. „WC-urile nu au putut fi utilizate pe un drum de peste 12 ore”

Posted by

Un bărbat care a plecat cu trenul de la Cluj-Napoca la Galați a trăit clipe de coșmar, după ce a dat peste mizeria și jegul aferent din vagon și WC-urile înfundate.

Bărbatul revoltat s-a plâns pe rețelele sociale și a postat mai multe imagini pe un grup de Facebook al CFR Călători, despre condițiile de cinci stele din trenul Inter-Regio Cluj-Napoca – Galați, care are o durată de peste 12 ore.

„Trenul de la Cluj pentru Galați 1832 a plecat murdar”, a comentat bărbatul, iar din imagini se vede clar că wc-urile nu pot fi utilizate, scurgerea din pardoseală refulează și inundă cabina, chiuveta nu este curată, iar mirosul este unul groaznic.

„Asa cum arata wc -ul in imagini, asa sunt si oamenii, nu merita confort si lux, merita sa calatoreasca cu caruta trasa de boi”, a comentat cineva.

„Niciodată trenul nu pleacă asa din formare, Asta s a produs după 10 km , că nu se știe ce este un wc ecologic”, a afirmat altcineva.

Un bilet de tren pe această rută este de 144 lei, la clasa a doua. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *