Încă un traficant de droguri prins la Cluj

Posted by

Încă un traficant de droguri prins la Cluj. Polițiștii BCCO Cluj, în colaborare cu procurorii DIICOT Cluj, au reușit să rețină un traficant de droguri de mare risc.

Încă un traficant de droguri prins la Cluj
Încă un traficant de droguri prins la Cluj

A vândut 1.3 kilograme de canabis

O anchetă desfășurată de autorități a scos la iveală că suspectul a cumpărat, deținut și vândut canabis în valoare de 26.000 de lei, aproximativ 1,3 kilograme, în luna martie 2024. Pe 9 iulie 2024, acesta avea în posesie încă 2 kilograme de canabis, pregătite pentru vânzare.

În timpul unei percheziții domiciliare, au fost găsite și confiscate două pungi vidate conținând cele 2 kilograme de canabis, obiecte cu urme de substanță, un grinder, un cântar de precizie și un aparat de vidat, alături de alte probe relevante.

Procurorii au dispus reținerea suspectului pentru 24 de ore. Miercuri, 10 iulie, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Cluj a ordonat arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

Acțiunea a fost sprijinită de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română, specialiști criminaliști din cadrul IPJ Cluj și jandarmi din Inspectoratul de Jandarmi Județean Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *