,

Încă un vitezoman prins pe Autostrada A3

Posted by

Încă un vitezoman prins pe Autostrada A3 de către polițiștii din cadrul Biroului Poliție Autostradă A3 Turda-Borș. Oamenii legii au acționat în sistem cascadă cu scopul de a reduce numărul de evenimente rutiere și de a impune respectarea limitelor legale de viteză.

Încă un vitezoman prins pe Autostrada A3
Încă un vitezoman prins pe Autostrada A3

Astfel, în intervalul orar 11.00-17.30, pe tronsonul A3 Câmpia Turzii – Nădășelu polițiștii au constatat și aplicat 25 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 18.000 de lei.

Șapte șoferi au rămas fără permis pentru viteză

În urma constatărilor, 7 conducători auto au rămas pentru o perioadă pietoni, pentru depășirea limitei legale de viteză fiindu-le suspendat dreptul de a conduce autovehicule.

Viteza excesivă, sancționată cu amenzi și rețineri de permise

Un conducător auto de 26 de ani a fost depistat rulând cu viteza de 235 de km/h, fiind sancționat cu amendă în valoare de 3.300 de lei și suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 120 de zile.

Un alt conducător auto, de 58 de ani a fost înregistrat de polițiști cu aparatul radar rulând cu viteza de 197 km/h. El a fost amendat cu 1485 de lei, iar că măsură complementară i-a fost suspendat dreptul de a conduce 90 de zile.

De asemenea, alți 5 conducători auto au fost depistați cu viteze de 183 de km/h, 181de km/h, respectiv 185 de km/h.

Aceștia au fost sancționați cu amenzi în valoare de 1485 de lei și reținerea permisului de conducere pentru 90 de zile, conform IPJ Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *