Home EVENIMENTE INCENDIU GRAV la o casă din Dâmbu Rotund. Pompierii au intervenit cu...

INCENDIU GRAV la o casă din Dâmbu Rotund. Pompierii au intervenit cu două autospeciale – VIDEO EXCLUSIV

0

Un incendiu a avut loc marți seara, în jurul orei 17:00, la o casă de pe strada Graurilor din cartierul clujean Dâmbu Rotund, iar acoperișul a fost distrus în totalitate.

Incendiul a fost unul extrem de puternic și risca să se întindă la acoperișul casei vecine, dar pompierii au reușit să îl controleze la timp.

Cel mai probabil cauza incendiului a fost un scurtcircuit la instalația electrică. 

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în această seară pentru stingerea unui incendiu care a cuprins acoperișul unei case de locuit, cu o suprafață de aproximativ 150mp, situată pe strada Graurilor din municipiul Cluj-Napoca.

În momentul sosirii echipajelor operative la fața locului acoperișul casei ardea generalizat, iar focul se extinse și la o porțiune de aproximativ 40 mp din acoperișul casei învecinate.

De asemenea, focul era pe punctul să se propage și la acoperișul altei case poziționată la mică distanță mică față de incendiu.

Pompierii au acționat peste două ore cu două autospeciale de stins incendii și o autoscară pentru a limita și lichida focarele ce au cuprins acoperișurile celor două case.

Nu au fost persoane care să solicite consult medical, iar intervenția pompierilor a evitat extinderea flăcărilor mai departe de limitele în care au fost găsite.

Cauza cea mai probabilă care a dus la izbucnirea incendiului a fost o defecțiune a instalației electrice a locuinței”, a anuntat ISU Cluj.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here