Acasă EVENIMENTE Incendiu la Sânnicoară. Pompierii au rămas fără apă

Incendiu la Sânnicoară. Pompierii au rămas fără apă

0

Incendiul a izbucnit pe strada Triajului, din localitatea Sânnicoară, comuna Apahida, și s-a manifestat foarte violente.

Până la sosirea pompierilor, casa a aras în întregime. La fața locului s-au deplasat în prima fază două mașini de pompieri și o autoscară.

La fața locului, casa ardea în continuare, una dintre mașinile de pompieri fiind plecată să se realimenteze cu apă. Vecinii erau agitați că focul care încă arde, și la ora redactării acestei știri, erau panicați că s-ar putea extinde și la casa din imediata apropiere.

Imobilul care a ars era locuit de o familie care îl închiriase în urmă cu câteva luni.

Ce spun pompierii

”Este o intervenție în desfășurare, la fața locului au fost dislocate două autospeciale și o platformă pentru intervenții la înălțimi.  În momentul sosirii pompierilor la fața locului, acoperișul casei ardea în totalitate, iar o încăpere a imobilului cu un nivel era cuprinsă de flăcări. Nu sunt anunțate persoane, rănite până în acest moment, flăcările au fost lichidate se lucrează pentru desfacerea elementelor de construcție care au focare mocnite și pentru stingerea acestora”, susțin cei de la ISU Cluj.

Casa era construită pe structură din lemn, iar înăuntru și în curtea acesteia erau depozitate foarte multe materiale diverse care au favorizat propagare focului și au îngreunat intervenția pompierilor.

La fața locului au ajuns și polițiștii de la Postul de Poliție Apahida, care au demarat o anchetă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.