Incendiu la Sânnicoară! Un bloc de locuințe s-a aprins de la o mașină care a luat foc!

Posted by

Incendiul a pornit de la un autoturism care era parcat în parcarea subterană. Proprietarul mașinii a declarat că a vrut să meargă la piață iar când a pornit mașina a simțit miros de fum. ”Am luat extinctorul dar nu am putut face nimic. Focul era prea intens. Am sunat la 112”, a spus omul.

Un alt autoturism care era parcat lângă cel care s-a aprins, și a fost distrus în totalitate.

În plus, flăcările foarte mari s-au extins la balcoanele apartamentelor de deasupra. A fost arsă izolația de polistiren de pe fațada blocului și s-a topit tabla de aluminiu cu care erau protejate balcoanele.

La fața locului a fost prezent și primarul comunei Apahida, Grigore Fati, pentru a evalua pagubele. ”Încercăm să găsim o soluție pentru a face refuncțional sistemul de canalizare, care s-a topit în urma incendiului. S-au topit conductele. Am chemat pe cei de la Apă – Canal să îi putem ajuta pe oameni. Daca se poate să dăm drumul la canalizare, o vom face chiar în cursul zilei de azi. La apartamentele de la etaj am înțeles că s-au crăpat geamurile de la căldura degajată”, mai spune primarul.

Martorii au declarat că proprietarul mașinii a fost complet neinsiprat în momentul în care a pornit incendiul. ”Trebuia să scoată mașina din parcare. La un metru era o parcelă de pământ cu iarbă. Așa focul s-a propagat. Omul a devenit agitat și s-a pierdut cu firea”.

Pompierii de la ISU Cluj au intervenit cu două echipaje și au reușit să stingă incendiul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *