,

INCENDIU la un atelier din Jucu de Mijloc. Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale

Posted by

Un incendiu a avut loc miercuri dimineața, 2 august, în localitatea Jucu de Mijloc, la un atelier de mobilă, iar pompierii clujeni au intervenit prompt pentru a opri răspândirea flăcărilor.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în această dimineață pentru a stinge un incendiu de magazie în localitatea Jucu de Mijloc. Apelul de urgență a venit în jurul orei 05:15 și prezenta un posibil incendiu la un atelier de mobilă. Drept urmare, au fost alertate forțe și de la Detașamentele 2 Cluj-Napoca, respectiv Dej.

Odată ajunși la fața locului, pompierii de la Detașamentul 1 au constatat faptul că incendiul se manifesta generalizat la magazia unde era depozitat rumeguș, cu posibilitatea de extindere la atelierul lipit de aceasta. Astfel, s-a reușit protecția atelierului, incendiul fiind stins în limitele găsite. Din fericire, nu au existat persoane care să solicite sprijin medical.

În aceste momente, pompierii sunt ajutați de un buldoexcavator pentru a înlătura efectele negative ale incendiului și a verifica existența unor focare ascunse. La o primă estimare, suprafața magaziei afectate este de aproximativ 50 mp.

Cel mai probabil, incendiul a pornit din cauza scânteilor produse de anumite lucrări efectuate anterior cu un flex”, a anuntat ISU Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *