Connect with us

Hi, what are you looking for?

EVENIMENTE

INCENDIU puternic la o hală din Cluj-Napoca. Filmare de la fața locului

O hală de pe strada Luncii din Cluj-Napoca a luat foc, iar fumul gros este vizibil din tot orașul.

Pompierii au intervenit la fața locului prompt cu trei autospeciale și o autoscara.

„A fost anunțat un incendiu de hală pe strada Luncii. Intervenim cu trei autospeciale și autoscara de la Detașamentele 1 și 2 Cluj-Napoca”, a anuntat ISU Cluj.

Din primele informații arde o hală a societăți de piese auto UNIX, de pe strada Luncii, în apropierea podului de la Terapia.

Pompierii de la ISU Cluj au emis un mesaj RO Alert prin care locuitorii din zonă sunt avertizați să nu iasă afară și să nu se expună la fumul toxic.

”Incendiu major cu mari degajări de fum proidus la depopzitul UNIX – zona fabricii – Martaști. Ocoliți/evitați zona. Lăsați libere căile de acces pentru forțele de intervenție. respectați recomandările dispuse de autorități”, se arată în mesajul RO Alert.

Incendiul se manifestă la hală și s-a extins la acoperișul a trei case.

Potrivit pompierilor, nu s-au înregistrat victime până acum, iar din cauza degajărilor mari de fum a fost transmis mesaj RO-Alert.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Urmărește-ne

Articole asemănătoare

EVENIMENTE

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca intervin în aceste momente pentru stingerea unui incendiu care a cuprins fațada unui imobil aflat în construcție, la...

EVENIMENTE

Vineri dimineața, în cimitirul Mănăștur, din Cluj Napoca, a avut loc o adevărată dramă. O femeie, în vârstă de 47 de ani, a mers...

EVENIMENTE

Pompierii de la Detașamentul Huedin au fost solicitați să intervină la Spitalul Orășenesc Huedin, unde s-au raportat degajări de fum la nivelul canalizării și...