Începe o nouă acțiune de dezinsecție la Cluj-Napoca în septembrie

Începând de miercuri, 1 septembrie, va începe o nouă acțiune de dezinsecție pe domeniul public și privat al municipiului Cluj-Napoca și spații deschise ale persoanelor fizice și juridice. Operațiunea se va desfășura în perioada 1 – 30 septembrie 2021, între orele 22.00–06.00, în funcție de condițiile meteorologice.

Produsele folosite sunt CYMINA PLUS și MICROSIN pentru actvitatea de dezinsecție – combatere țânțari și VECTOBAC WG pentru activitatea de delarvizare, produse ce se regăsesc în Registrul Național al produselor biocide și sunt autorizate pentru profilaxia sanitar umană de Ministerul Sănătății – Comisia Națională a Produselor Biocide.
Acțiunea este realizată de S.C. CORAL IMPEX S.R.L. și se desfășoară în conformitate cu prevederile legale.

Pentru o eficienţă cât mai mare a aplicării măsurilor de combatere şi eliminare a unor potenţiale focare de infecţie si pentru evitarea unor reinfestări sau apariţii a unor noi zone contaminate, RECOMANDAM tuturor cetăţenilor, asociaţiilor de locatari/proprietari,agenţilor economici şi instituţiilor de pe raza municipiului Cluj-Napoca, să efectueze tratamente de dezinsecţie pe păşuni, în depozite de anvelope uzate, subsoluri, casa scării de la blocuri etc. în perioada de desfășurare a acţiunilor de dezinsecţie efectuate pe domeniul public și privat, spații deschise ale persoanelor fizice și juridice.