, ,

Incident grav la Consulatul Italiei din Cluj Napoca. Consulul și-a ieșit din minți. Polițiștii au fost la fața locului

Posted by

Un incident grav  a avut loc în cursul zilei de marți, la Consulatul Onorific al Italiei în Cluj Napoca.

O femeie din Târgu Mureș a povestit că unul dintre diplomați a devenit violent și că i-a dat viitorului ei soț un pumn.

”Am venit, împreună cu copiii și viitorul meu soț din Târgu Mureș pentru a obține o serie de documente de la Consulatul Onorific al Italiei la Cluj Napoca. Când am ajuns aici, ni s-a spus că o parte din documente nu sunt bune și că trebuie să mergem la București. Trebuia să luăm ceva hârtii pentru a ne face dosarul pentru căsătorie. Viitorul meu soț, care este italian, s-a enervat și a ridicat vocea. În timp ce mergeam spre ieșirea din clădire i-am spus să se întoparcă să își ceară scuze. S-a dus și îl ținea pe unul dintre copiii noștri în brațe. Când a intrat în clădirea consulatului, domnul consul, fără să spună nimic i-a dat un pumn și un picior în piept! Abia și-a ținut echilibrul bărbatul meu. se putea întâmpla o nenorocire dacă se dezechilibra pentru că ar fi putut răni copilul. Ne-am speriat tare și am chemat poliția. Când au venit, polițiștii m-au chemat și pe mine să fac recunoașterea agresorului. Când am intrat în camera unde se afla domnul consul a sărit și la mine, de față cu polițiștii, să mă împingă afară. Acum mergem la Medicina Legală Cluj și apoi la secția 5 poliție ca să depunem plângerea”, a declarat femeia vizibil speriată, pentru Gazeta de Cluj.

Polițiștii au fost la fața locului

La data de 4 iulie a.c., în jurul orei 10.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 5 Poliție au fost sesizați, prin apel 112, despre faptul că un bărbat, de 45 de ani, cetățean italian, ar fi fost agresat fizic, de către un bărbat de 61 de ani.

Bărbatul de 45 de ani a susținut faptul că ar fi fost agresat fizic, fiind lovit cu pumnul și piciorul.

Polițiștii i-au oferit îndrumările legale referitoare la dreptul de a formula o plângere prealabilă, în termenul prevăzut de lege, urmând astfel a fi stabilite toate împrejurările în care ar fi avut loc evenimentul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *