, ,

Incident grav la o vânătoare secretă în Cluj. Un medic veterinar l-a cusut pe vânător. Conducerea AJVPS a fost chemată la declarații

Posted by

Un incident grav, care a avut loc la o partidă de vânătoare, face obiectul unui dosar penal care se află în anchetă la Inspectoratul de Poliție al Județului Cluj.

Din informațiile noastre rezultă că incidentul respectiv a avut loc la data de 13 august 2022, pe fondul de vânătoare 29, de la Geaca, administrat de Agenția Județeană a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi.

”În data de 13 august 2022 s-a organizat vânătoare pe fondul 29 Geaca, unde s-a produs un accident. Vânătorul cu numele Z. Vasile l-a împușcat pe gonașul R.A. în pulpa piciorului cu un Breneke. Organizatorii vânătorii T.I. și gospodarul S.V. au decis să nu anunțe autoritățile sau să sune la 112. În schimb ei au sunat la conducerea AJVPS Cluj și au hotărât să trimită gonașul la un medic veterinar din satul Căianul Mic, județul Cluj. Veterinarul pe nume B.F.P. i-a cusut rana și i-a pus șase copci. Cei doi șefi de grupă, T.I. și gospodarul S. V. au ascuns acest accident foarte grav. Victima, R.A. locuiește în localitatea Roșieni, comuna Mociu”, se arată în mesajul trimis redacției noastre.

Foaia Transilvană a luat decizia de a anonimiza identitatea persoanelor implicate pentru a nu afecta ancheta penală care se află în curs.

”Am fost chemat la audieri”

Pentru a afla cum au decurs lucrurile, Foaia Transilvană l-a contactat pe Marius Hossu, președintele AJVPS Cluj.

Acesta a fost puțin confuz în prima fază, și nu a vrut să ofere amănunte. Ulterior, Hossu și-a amintit că a fost sunat în ziua respectivă de șeful grupei de vânătoare unde a avut loc incidentul.

”M-a sunat și mi-a zis ce s-a întâmplat. I-am transmis să sune de urgență la 112 și să anunțe poliția, conform instrucțiunilor noastre și a legilor. Nu mai știu dacă noi am sesizat Poliția Cluj”, a spus Marius Hossu.

Ulterior, acesta și-a adus aminte că în acest dosar penal a fost chemat la audieri, unde a relatat tot ce s-a întâmplat, la momentul respectiv.

Poliția Cluj ne-a transmis că va reveni cu amănunte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *