Inconștiență maximă. Prins cu 222 km la oră pe Autostrada Turda – Gilău

Posted by

Polițiștii clujeni au derulat o misiune pentru a-i prinde pe șoferii care circulă cu viteză. Prins cu 222 km la oră.

Astfel, pe Autostrada Turda – Gilău, un șofer a fost prins circulând cu 222 km/h. Cel în cauză  a fost depistat rulând cu viteza de 222km/h, pe un sector de drum limitat la 130 km/h.

Prins cu 222 km la oră
Prins cu 222 km la oră

Un alt șofer a fost înregistrat de polițiști cu aparatul radar rulând cu viteza de 204 km/h.

La câteva minute, în jurul orei 17.10, un alt conducător auto a fost depistat pe același tronson de drum circulând cu viteza de 201 km/h.

În cadrul acestei acțiuni, doi șoferi au fost prinși conducând sub influența drogurilor.

Amenzi de zeci de mii de lei. Prins cu 222 km la oră

În perioada 8-10 martie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Poliție Autostradă A3 Turda-Borș au organizat activități cu scopul de a reduce numărul de evenimente rutiere și de a crește astfel siguranța participanților la trafic.

În acest sens, polițiștii au acționat pentru depistarea conducătorilor auto care nu respectă limitele legale de viteză și a celor aflați sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive.

Astfel, polițiștii au constatat și aplicat 133 de sancțiuni contravenționale. Valoare totală este de peste 86.000 de lei. Cele mai multe au fost aplicate pentru încălcarea regimului legal de viteză, respectiv 50 de sancțiuni.

Pentru cele constatate s-a dispus reținerea a 24 de permise de conducere. Dintre acestea 15 pentru încălcarea regimului legal de viteză. Totodată, patru permise au fost reținute pentru consumul de băuturi alcoolice la volan și unul pentru conducere agresivă.

Totodată, polițiștii au constatat 3 infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice, respectiv două pentru conducerea sub influența substanțelor interzise și o infracțiune de conducere a unui autovehicul având dreptul de a conduce suspendat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *