, ,

Imagini incredibile! Avion Wizz Air reparat cu bandă adezivă! Video

Posted by

Un film care a fost postat pe o rețea de socializare, arată doi angajați de la tehnic, cel mai probabil de la compania aeriană lowcost, din Ungaria, Wizz Air, în timp ce lipesc mai multe fâșii de bandă pe un motor al unui avion parcat.

Avion Wizz Air reparat cu bandă adezivă.
Avion Wizz Air reparat cu bandă adezivă. Sursa foto: captură video

Încă nu e clar ce anume făceau cei doi angajați, sau ce reparație au avut de executat.

Din imagini rezultă fără dubiu că un muncitor stă cocoțat pe o scară și lipește mai multe benzi adezive pe o piesă foarte importantă. Este vorba despre amenajul care susține motorul cu reacție de aripa avionului.

Comentariile celor care au văzut imaginile nu mai au nevoie de alte interpretări.

”Unde poți să legi cu sârmă, e păcat să pui șurub”, a scris Vasi.

Un alt internaut a scris că după această reparație avionul este ca nou și nu mai are nevoie de o altă reparație.

”E ca nou. Oricum, are nevoie de un singur motor, pentru economie de combustibil”, a scris și Raka Răkanu.

Wizair a recunoscut problemele tehnice la avioane

În cursul verii anului 2023, compania maghiară a anulat zeci de zboruri din România, către diferite destinații din Europa.

Abia după ce Ministerul Transporturilor de la București a anunțat că vor sesiza autoritățile de la Bruxelles pentru retragerea licenței de zbor, oficialii de la Wizz Air au recunoscut că sunt probleme cu aprovizionarea de piese pentru reparații.

La începutul lunii august 2023, Wizz Air a recunoscut că anumite motoare de avioane au fost cu probleme, fiind dispuse reparații efectuate direct de producător.

„Wizz Air anunţă că, din cauza verificărilor în avans ale unor motoare GTF, solicitate de Pratt & Whitney, a fost nevoită să facă ajustări în cadrul reţelei sale, rezultând în anularea unor zboruri în anumite zile, între unele destinaţii”, se precizează în comunicat.

Foaia Transilvană așteaptă și punctul de vedere al celor de la Wizz Air în legătură cu imaginile video care au fost postate pe rețeaua de socializare Tik Tok, și pot fi văzut și AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *