Incredibil ce poate face primarul din Florești! Urbanismul haotic îi aduce pe oameni la capătul răbdării!

Posted by

Deși criticată pentru urbanismul de tarabă care a pus stăpânire pe comună, Primăria Florești continuă să emită autorizații de construire pentru blocuri aflate la cinci metri unele de altele.

Oamenii sunt disperați de modul în care este condusă comuna de primarul condamnat Horea Șulea, care a primit la Judecătoria Cluj Napoca, o condamnare de trei ani de zile, pentru abuz în serviciu și complicitate la abuz în serviciu. Sentința a fost atacată cu apel.

Revenind, Daniel Meze unul dintre floreștenii care vor să candideze la Primăria Florești îl acuză pe Șulea că a semnat autorizația pentru un bloc fantomă. Meze a scris pe facebook următoarele: ”Se construiește un nou bloc pe Muzeul Apei foarte aproape de blocurile existente. Vecinii susțin că noua construcție nu respectă distanțele legale. Haosul urbanistic din Florești trebuie oprit acum sau cel târziu pe 27 septembrie la vot!”.

Pornind de la această informație floreștenii au scrie pe facebook diverse informații. De exemplu, Ionuț Crin spune că terenul a aparținut unei fundații. ”Ști care e faza Daniel Meze terenul ăla a aparținut unei fundații care înainte nu erau blocurile alea care cine ți-a făcut poza nici nu era blocul. De când s-a ridicat blocul acela și terenul care îl vezi in imagine a început să fie exploatat de vecini au început să facă teren de fotbal grătare loc de parcare pentru mașini chiar daca era teren privat. Am adunat de acolo saci de gunoaie, unu nu a ieșit să curețe. Apoi li s-a sugerat la asociația de locatari că dacă vor terenul să îl cumpere pentru locuri de parcare au spus că nu au nevoie că nu vor că nu au ce face cu terenul. Acum 4 ani când am îngrădit terenul și am pus că e de vânzare și am pus plasa. Ce crezi au rupt plasa și de atunci sunt in instanță cu constructorul. Deci asta e vina lor că nu au vrut să capete terenul când li sa pus. Chiar nu are nici o legătură. Chiar o sa-i rog sa cheme politia in fiecare zi și le facem birou acolo sa nu se mai deplaseze, că asta fac suna in fiecare zi la polite. Invidie mare acuma că terenul nu va mai fi folosit de ei fără nici un drept”, a scris Ionuț Crin, care se pare că este proprietarul terenului în cauză.

Un alt floreștean, Florin Negrea susține că există un ordin care impune o anumită distanță între blocuri. ”Distanța dintre blocuri trebuie să fie cel puțin egală sau mai mare decât înălțimea blocului mai înalt conforn Ordinului 119 din 2014”, scrie Florin Negrea.

Un altul, Dinu Filip scrie: ”Dezastru! Strigător la cer! Florestiul lucrului bine făcut!”. La fel și Mădălin Sebastian este de părere că primarul nu este un bun administrator. ”O mare ruşine acest primar, cât şi vicele şi Consiliul Local !!!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *