, ,

Interes scăzut la „Mitingul pentru familie” din Cluj-Napoca. Primarul Emil Boc, atacat că tolerează marșul LGBT în centrul orașului – VIDEO

Posted by

Tradiționalul „Miting pentru Familie” organizat anual ca o contramanifestație la marșul LGBT denumit simbolic Cluj Pride nu a generat un interes prea mare în rândul clujenilor, doar câteva zeci de persoane au venit să își declare susținerea pentru familia tradițională formată dintre un bărbat și o femeie și să strige împotriva homosexualilor.

Acțiunea din acest an a fost susținută de Mitropolia Clujului, având loc în fața Catedralei Mitropolitane, sâmbătă, 17 iunie, începând cu ora 12:00.

Organizat de Noua Dreaptă Cluj și Comunitatea Identitară din Cluj, manifestația pentru susținerea valorilor familiei l-au atacat și pe primarul Emil Boc că susține și tolerează marșul Cluj Pride în piața centrală a orașului. 

Participanții la miting au venit însoțiți cu mesaje anti homosexuali și pro familie, dar și cu steaguri tricolore și îmbrăcați în haine tradiționale. Aceștia au scandat în repetate rânduri „Cluj-Napoca, nu Gomora”.

Au fost ținute și o serie de discursuri ale liderului Noua Dreată Cluj, Tudor Ionescu, Codin Goia, controversatul extremist Călin Mărincuș, dar și preotul Valentin Guia. S-au spus rugăciuni și s-a scandat împotriva LGBT, iar la finalul acțiunii a fost desfășurat un steag tricolor uriaș în fața Catedralei. Pe tot parcursul manifestației au fost puse în boxe cântece patriotice. 

VIDEO – VEZI cum a fost la mitingul pentru familie de la Cluj-Napoca și care au fost principalele discursuri.

Tudor Ionescu, lider Noua Dreaptă Cluj și preotul Valentin Guia

Călin Mărincuș, discurs agresiv la mitingul pentru familie

Codin Goia, discurs la mitingul pentru familie

GALERIE FOTO

Cum a fost și marșul Cluj Pride 2023 din Piața Unirii

„Curcubeul” la putere în Cluj-Napoca. Sute de susținători ai LGBT au cucerit centrul orașului – VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *