,

Interlopul care a terorizat Clujul în ultimele zile a fost reținut. Este fanul lui U Cluj

Posted by

Polițiștii clujeni l-au reținut pe interlopul care a terorizat Clujul, în ultimele două zile.

Dani, fanul lui U Cluj, a făcut scandal la Turnul Pompierilor, unde s-a urcat pe macheta de fier a orașului, iar mai apoi a amenințat cu un cuțit pe o tânără care se afla în Piața Mărăști.

tânărul din cluj care nu are repsect pentru valorile sociale protejate de lege a fost reținut
tânărul din cluj care nu are repsect pentru valorile sociale protejate de lege a fost reținut. sursa foto: Dani UCj/instagram

Apoi, ca să fie și mai intererant l-a amenințat pe un clujean care a depus plângere penală împotriva lui, fiind inculpat acum și pentru comiterea infracțiunii de răzbunare pentru ajutorul dat justiției.

A fost reținut pentru 24 de ore

La data de 23 octombrie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Cluj-Napoca au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui tânăr de 20 de ani, cercetat pentru comiterea infracțiunilor de amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și răzbunare pentru ajutorul dat justiției.

Cauza se află în atenția polițiștilor din data de 18 octombrie a.c., iar cercetările au fost demarate față de doi tineri, de 20 de ani.

Din cercetările preliminare s-a stabilit că unul dintre aceștia ar fi amenințat cu acte de violență o tânără de 18 ani, iar ulterior, cel de-al doilea, ar fi pulverizat cu spray lacrimogen în direcția acesteia.

La data 19 octombrie a.c., cei doi tineri au fost identificați, iar în baza mandatelor de aducere au fost conduși la secția de poliție pentru continuarea anchetei, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

L-a amenințat pe cel care a depus plângere penală

În urma continuării investigațiilor, azi, 23 octombrie a.c, a fost completat probatoriul, fiind dispusă extinderea urmăririi penale cu privire la comiterea infracțiunii de răzbunare pentru ajutorul dat justiției, faptă prevăzută și pedepsită de Codul Penal, față de unul dintre tineri.

interlopul din Cluj Napoca s-a urcat în picioare pe macheta de metal de la Turnul Pompierilor.
interlopul din Cluj Napoca s-a urcat în picioare pe macheta de metal de la Turnul Pompierilor.

Polițiștii au dispus reținerea acestuia, în contextul în care, la data de 20 octombrie a.c., în timpul unei discuții telefonice-video, ar fi adresat afirmații intimidante și amenințări cu acte de violență celuilalt tânăr, ca urmare a declarațiilor date de acesta din urmă în fața organelor de urmărire penală.

În cauză sunt continuate cercetările sub îndrumarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.

9 răspunsuri

 1. Avatar Alex Gal
  Alex Gal
 2. Avatar Dracarys
  Dracarys
  1. Avatar Paraschiv florin
   Paraschiv florin
  2. Avatar Celcevo Dasus
   Celcevo Dasus
 3. Avatar Viorel Crucianu
  Viorel Crucianu
 4. Avatar Calin Crețu
  Calin Crețu
 5. Avatar interlop
  interlop
 6. Avatar Persoiu Mihai
  Persoiu Mihai
 7. Avatar Silvi
  Silvi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *