, ,

EXCLUSIV Interlopul clujean Marius Negrei a fost arestat la Iași. Fusese recent eliberat din închisoare pentru o faptă extrem de gravă

Posted by

Tribunalul Iași a dispus arestarea preventivă a interlopului clujean Marius Negrei, și alator trei persoane, acuzate de trafic de droguri.

”Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Iaşi de arestare preventiva a inculpatului NEGREI BOGDAN ADRIAN, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc (2 acte materiale), …, dispune arestarea preventivă a inculpatului NEGREI BOGDAN ADRIAN pe o durata de 30 de zile, începând cu data de 10.03.2023 şi până la data de 08.04.2023, inclusiv. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă”, se arată în sentința Tribunalului Iași.

Făcea trafic de droguri de mare risc

Procurorii DIICOT au efectuat mai multe percheziții la Cluj, Iași și Suceava la domiciliul persoanelor suspectate de trafic de droguri.

”În cauză s-a reținut faptul că, în perioada octombrie 2022 – martie 2023, cei patru inculpați, din județele Iași, Suceava și Cluj, au comercializat, în repetate rânduri, droguri de risc (canabis), droguri de mare risc (JWH 210 și heroină) și substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive (3-CMC) consumatorilor de astfel de substanțe de pe raza acestor județe. De asemenea, inculpații, parte dintre aceștia condamnați anterior la pedepse privative de libertate, în prezent liberați condiționat, au aprovizionat cu substanțe psihoactive (ADB-BUTINACA) și droguri de mare risc (JWH 210) deținuții încarcerați în penitenciarele din București și Botoșani”, susțin anchetatorii de la DIICOT.

Eliberat după o pedeapsă de 20 de ani

Bogdan Negrei a fost condamnat în trecut la 20 de ani de închisoare, pentru tentativă de omor.

Interlopul a fost acuzat că a stropit cu benzină o prostituată, în faţa unei discoteci din Viena, după care i-a dat foc. Incendierea a avut loc în mai 2010, în faţa unui club din cartierul „roşu” al capitalei Austriei. Adrian Bogdan Negrei a cerut o taxă de protecţie de 3.000 de euro de la o prostituată româncă în vârstă de 36 de ani. Femeia a refuzat să plătească, iar „Creţu” l-a pus pe Nico Negrei să-i ardă părul cu o brichetă.

Conform procurorilor, femeia a ars timp de 30 şi 60 de secunde, până când şi-a aruncat o geacă pe faţă şi s-a trântit pe jos. Prostituata a fost internată în stare gravă la o clinică din Viena şi a stat la terapie intensivă timp de două săptămâni şi jumătate. „Creţu” a fost dat în urmărire generală şi a fost prins de unitatea specială de poliţie Cobra, la o lună de la incident.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *