,

Interlopul clujean ”Sharpele” și-a cumpărat mașină de 400.000 de euro! Autoritățile l-au reținut pentru proxenetism

Posted by

Una dintre persoanele reținute pentru proxenetism de către un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Dej, Cosmin Pop, supranumit ”sharpele nebunu”, este un cunoscut membru al lumii interlope din Cluj Napoca.

 

Surse judiciare susțin că Pop este cunoscut pentru afacerile pe care le are cu videochat-uri dar și cu faptul că plasează fete la produs în diferite țări din Europan. Acesta a afișat în permanență un lux orbitor, fiind obișnuit să trăiască pe picior mare.

Ultima achiziție, făcută în 2019 de către Pop este un Rolls Royce Wraith, în valoare de 400.000 de euro, parcat pe un covor special, în parcarea subterană a unui bloc din apropierea Iulius Mall. Deși locuiește la bloc, la etajul șase, Pop are mai multe mașini dar alte bunuri de lux, achiziționate cu sume de bani a căror proveniență este dubioasă.

În dosarul de la Dej, mai sunt reținute alte cinci persoane Lucian Jula, Man Călin, Rotar Alexandru, Tudor Vlasin și Codin Pop. Ultimul este acuzat că a trimis o tânără la produs la un club din Elveția, afacere din care a câștigat în jur de 400.000 de euro. Femeia i-a trimis bani, fiind convinsă că iubitul ei va construi o casă a visurilor lor, fapt ce nu s-a materializat în realitate. Fata  suferit o depresie ca urmare a faptului că a fost presată să se prostitueze în Elveția. Ea este sora lui Tudor Vlașin, reținut în dosar.

Un alt personaj, Lucian Jula conducea și el un Bentley în valoare de 150.000 de euro. Anchetatorii susțin că cei implicați nu s-au sfiit niciodată să arate luxul în care trăiesc, deși ei nu erau angajați oficial. Jula a fost implicat într-un incident în trafic care a avut loc în centrul Clujului, el fiind la volanul autoturismului Bentley cu care se afișa ostentantiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *