, ,

Interlopul cu un trening a fost arestat preventiv. Judecătoria Cluj a emis mandatul de arestare

Posted by

În cursul zilei de marți, Judecătoria Cluj Napoca a admis propunerea de arestare preventivă tânărului de 24 de ani, care este acuzat de comiterea mai multor infracțiuni grave.

Lingurar este acuzat de comiterea a trei fapte grave.
Lingurar este acuzat de comiterea a trei fapte grave. Sursa foto: Dani UCj

Este vorba despre Lingurar Daniel care a primit mandat de arestare pentru 30 de zile, după ce a agresat o tânără de 18 ani, în stația de transport în comun din Piața Mărăști, din Cluj Napoca. În plus, Lingurar a fost acuzat că l-a amenințat pe un alt tânăr pentru că a avut curaj să depună plângere penală la Poliția Cluj.

”Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca formulată la data de 24.10.2023. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Lingurar Daniel, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, …, tulburarea ordinii și liniștii publice, … şi răzbunarea pentru ajutorul dat justiției … pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 24.10.2023 şi până la data de 22.11.2023, inclusiv”, se arată în încheierea penală a Judecătoriei Cluj Napoca.

Interlopul cu un trening

Pe rețelele de socializare, Lingurar postează sub numele de ”Dani U Cj”, semn că este un susținător al echipei de fotbal Universitatea Cluj.

Clujenii l-au botezat pe Lingurar ca fiind ”interlopul cu un trening”, deoarece în mai toate fotografiile postate pe rețelele de socializare, era îmbrăcat în același trening de culoare neagră și cu dungi albe.

Lingurar s-a filmat în Turnul Croitorilor din Cluj Napoca, în picioare pe macheta de fier a orașului.

Apoi, un alt clujean l-a acuzat că a aruncat acid pe mașinile care circulau pe Bulevardul Muncii din Cluj Napoca, fapt ce a dus la o corodare rapidă a vopselei de pe caroserie.

Cel mai grav este faptul că s-a legat de o tânără care aștepta liniștită autobuzul în Piața Mărăști din Cluj Napoca. El ar fi scos un cuțit cu care ar fi amenințat-o pe victimă.

Surse din Poliția Cluj susțin că Lingurar umblă în gașcă cu un alt interlop mărunt din satul Dezmir, județul Cluj, fiind acuzați că buzunăresc elevii în stațiile de transport în comun, sau în apropierea școlilor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *