,

Interlopul Gore a intrat în politică. Ce partid l-a recrutat?

Posted by

Interlopul Gore a intrat în politică. Proaspăt ieșit din închisoare în 2021 după ce a înjunghiat un brancardier pe holurile Unității de Primiri Urgențe, Marius David a fost recrutat de un partid politic de extremă dreapta.

Interlopul Gore a intrat in politica
Interlopul Gore a intrat in politica

Este vorba de SOS România, iar anunțul a fost făcut de extremistul Călin Mărincuș, fost boxer și actualmente politician. Acesta a anunțat recrutarea lui Gore în partidul senatoarei Diana Șoșoaca pe TikTok.

„Având în vedere că în Parlamentul României este o golănie fără pereche (…) Noi, SOS Cluj-Napoca, nu o să mai fim descoperiți la absolut niciun capitol. Așadar astăzi SOS Cluj-Napoca se întărește cu 300%… Noi SOS Cluj vom face față oricăror provocări, de oricare fel.

Domnul Gore, Marius Florin David, este membru SOS, eu l-am invitat în partid, el este un naționalist și un patriot, o poate dovedi în fața oricui”, a declarat în video Mărincuș.

Interlopul Gore a intrat în politică

În urmă cu trei ani, ianuarie 2021, temutul interlop Gore, care a băgat spaima în Clujul anilor 90, fost locotenent al lui Fane Spoitoru, a ieșit din închisoare după ce a fost încarcerat aproape 10 ani la Penitenciarul Rahova pentru tentativă de omor. În timp ce acesta era internat la UPU Cluj, în august 2011, Gore a agresat un brancardier, pe care l-a înjunghiat.

După ieșirea din penitenciar, David a intrat pe rețelele sociale Youtube, Facebook sau TikTok, unde s-a filmat în timp ce spunea rugăciuni.

Scandaluri, bătăi și violuri

Florin Marius David, poreclit Gore, s-a născut la Bucureşti şi a absolvit Liceul de Arte Plastice „Nicolae Tonitza”, secţia sculptură. Are doi copii. La mijlocul anilor ’90, acesta a fost închis pentru viol la Penitenciarul Gherla.  

Gore a venit în Cluj la începutul anilor 90, când s-a căsătorit cu Carmen, pe care a cunoscut-o în Germania, unde se aflau amandoi la muncă. Acesta a atras în anturajul său mai multe persoane din lumea interlopă a Clujului, îndeosebi tineri ce îi căutau protecţia. A provocat numeroase scandaluri între anii 1995 şi 1996, în mai multe discoteci şi cluburi clujene. Scandalurile sale s-au soldat cu zeci de persoane bătute, tinere agresate sexual. Deşi acestea erau cunoscute, nimeni nu a cutezat să depună plângeri la poliţie și nu spunea nimic de frică.

În martie 1996, Gore i-a rupt mandibula unui tenor de la Opera Română din Cluj şi l-a tăiat cu sabia ninja pe fratele acestuia, un cascador. Atunci, interlopul a fost arestat pentru vătămare corporală gravă şi ultraj contra bunelor moravuri. 

Scandaluri violente în discotecile clujene

Interlopul a fost arestat din nou în iunie 2000, în centrul Clujului, după ce a fost reţinut de o trupă de mascaţi. Tot atunci au fost arestaţi Sebastian Chira, zis Sebi, iar ulterior, Claudiu Matei (zis Mesi) sub acuzaţiile ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Arestările s-au făcut în baza unor scandaluri iscate de ei la barul de noapte „Opera” şi în discoteca „Sun”. În timpul distracţiei, Gore a mimat, pe ringul de dans, un act sexual cu amanta sa, încercând să o penetreze în faţa mulţimii din local. Interlopul a fost arestat preventiv pentru ultraj contra bunelor moravuri şi, după aproape şase luni, a fost închis. După ce a ieşit din închisoare, Gore a cerut ca procesul să fie strămutat. Solicitarea i-a fost admisă.

În 2001, o instanţă din Oradea l-a condamnat la 2 ani de închisoare cu executare pentru ultraj contra bunelor moravuri. Însă sentinţa instanţei era tardivă: interlopul a dispărut din ţară.

Interlopul clujean a fost expulzat din Spania în februarie 2005, alături de un mare grup de infractori români. După ce a ajuns în România, Gore a fost arestat şi, potrivit propriilor declaraţii, internat cu probleme psihice la Spitalul Penitenciar Jilava.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *