,

Interlopul Gore dat afară din partid. Și-a încheiat cariera politică înainte să înceapă

Posted by

Interlopul Gore dat afară din partid, chiar de către liderul formațiunii SOS, senatoarea Diana Ivanovici-Șoșoacă.

Interlopul Gore dat afară din partid
Interlopul Gore dat afară din partid

Adus în SOS recent, interlopul Marius David a fost exclus din cauza trecutului său penal și de fost condamnat.

Decizia excluderii lui Gore din SOS România a venit chiar de la președintele partidului, Diana Șoșoacă. Aceasta a făcut un scandal monstru când a auzit că Gore a fost primit în partidul ei.

Șoșoacă l-a exclus pe Gore din partid

Potrivit surselor Foaia Transilvană, Șoșoacă l-a dat afară din SOS pe David și a motivat că ea nu acceptă persoane cu dosar penal în partid.

Interlopul clujean care a terorizat Clujul anilor 90 a fost adus în SOS România de către Călin Gheorghe Mărincuș, unul dintre coordonatorii filialei locale. Acesta a anunțat recrutarea lui Gore într-un videoclip postat pe Tiktok.

„Având în vedere că în Parlamentul României este o golănie fără pereche (…) Noi, SOS Cluj-Napoca, nu o să mai fim descoperiți la absolut niciun capitol. Așadar astăzi SOS Cluj-Napoca se întărește cu 300%… Noi SOS Cluj vom face față oricăror provocări, de oricare fel. Domnul Gore, Marius Florin David, este membru SOS, eu l-am invitat în partid, el este un naționalist și un patriot, o poate dovedi în fața oricui”, a declarat Mărincuș când l-a recrutat pe interlop.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *