, ,

Ioana Grama face zeci de mii de euro din online. Îi place să fie mereu în atenție și are sute de mii de urmăritori

Posted by

Una dintre cele mai de succes influencerițe din România, clujeanca Ioana Grama, a povestit care sunt provocările vieții de influencer online. A vorbit și despre activitate pe care o face de zece ani de zile, într-un interviu pentru vloggerului Mircea Bravo.

Aceasta a precizat că ea nu se consideră influencer și colaborează doar cu brandurile ale căror produse le folosește și e fană a lor.

„Anul viitor fac 10 ani de când fac asta. Asta a fost principala mea sursă de venit până anul trecut când mi-am înființat propriul brand. Jobul meu legat de Instagram poate fi făcut și de pe canapea. Nu am un program strict, nu lucrez la program pentru că lucrez pe campanii și îmi programez pe o săptămână. Și știu că miercuri, joi și vineri filmez, săptămâna viitoare am de postat. Nu aș putea să nu mai postez. Îmi place ceea ce fac, îmi place să fac poze, story-uri, să creez conținut pentru mine și pentru oameni. Nu aș putea să iau pauză, îmi place atenția”, a declarat Grama.

Ioana Grama, peste 372.000 de urmăritori pe Instagram și peste 46.000 de abonați pe Youtube

Jumătatea Ioanei, Alex, a vorbit și el ce înseamnă să fie soț de influencer pe Instagram. 

„L-a început mi-a fost foarte greu având în vedere faptul că oriunde mergem prima dată facem poze și apoi ne bucurăm. Dar pe urmă m-am obișnuit și a devenit din ce în ce mai ușor. Am început să înțeleg și eu sistemul”, a precizat acesta. Cei doi au împreună o fetiță.

Referitor la partea financiară, Grama a declarat că se trăiește bine din online, iar întreaga casă și-a făcut-o cu banii câștigați din activitatea sa.

O poză pe Instagram trece de 1000 de euro

Grama a precizat că nu se regăsește în această titulatură de influencer, care a devenit suprasaturată

„Eu fac asta de la început, am fost printre primele, iar acum e hype-ul acesta cu influencerițele, cu mocangeala și hate-ul acesta din online care mi se pare că a luat amploare de vroe 2-3 ani, de când a început toată lumea să devină influencer. Acum mi se pare că toți sunt influenceri. Dacă ai peste 10.000 de urmăritori, gata ești influencer. Dar eu sunt acolo de 10 ani. Mi-a luat timp să cresc, am scris pe blog articole din două în două zile, nu zic că îs cea mai bună la scris, dar mă chinuiam să fac content. Lumea intră la mine să mă urmărească pentru că sunt naturală. Nu folosesc filtre, pentru că ce am în cap am și în gură. Pentru că nu am încercat să fiu vreodată și să par altceva decât sunt. Pentru că am promovat mereu naturalețea. Suntem absorbiți de perfecțiunea aceasta pe care o vedem în poze pe Instagram. Și mi se pare că de aici vin frustrările oamenilor pentru că n-am talie, n-am fund, n-am buze, n-am sâni. Și atunci mi se pare că ar fi mai sănătos pentru noi să ne acceptăm cum arătăm de fapt”, a mai susținut influencerița.

Naturală și jovială, Ioana Grama a vorbit deschis despre motivele pentru care și-a pus silicoane. Vedeta recunoaște că și-a pus silicoane dar nu pentru a epata, ci pentru a fi naturală.

„Ideea e să le arăți oamenilor realitatea cu toate că ești sau nu operată. Să renunțăm la filtre, pe mine asta mă termină, filtrele și perfecțiunea. E de bun simț să ne arătăm așa cum suntem pe Instagram. Tot ce vezi aici e din banii făcuți pe online. Se poate ajunge și la câteva mii de euro, depinde de brand. Pe o poză pe instagram treci de 1000 de euro.  Oamenii mă urmăresc în primul rând pentru naturalețe. Dar și pentru cu sunt interesați de felul în care trăiești, de felul în care îți crești copilul„, a mai precizat vedeta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *