Îți cauți un loc de muncă și nu găsești? Târgul de Cariere te așteaptă cu zeci de oferte

Posted by

Cel mai mare număr de angajări din ultimii cinci ani s-a înregistrat în 2022, iar acest lucru a fost ilustrat și prin intermediul cifrelor extrase din cadrul evenimentelor Târgul de Cariere.

Cele 7 evenimente au confirmat interesul crescut al candidaților și al companiilor pentru piața forței de muncă și au reunit 18.664 de participanți și 250 de angajatori, care au pus la dispoziție candidaților un total de 8482 de locuri de muncă.

De asemenea, Târgul de Cariere a înregistrat un număr de 269.213 vizitatori online, în timp ce interviurile cu reprezentanții companiilor, transmise direct de la evenimente, s-au bucurat de un număr de 36 719 de vizualizări

În acest an, Târgul de Cariere va avea loc în perioada 15-16 martie, la BT Arena. 

În baza cifrelor din sezonul de toamnă și a tendințelor actuale, se așteaptă ca interesul pentru ofertele de pe piața muncii și pentru employer branding să se mențină la cote înalte și la începutul anului 2023, chiar dacă unii analiști preconizează o încetinire a angajărilor.

Calendarul Târgului de Cariere în 2023

Indiferent dacă ești în căutarea unui loc de muncă, dorești să iei pulsul mediului profesional, urmărești atragerea de talente în compania ta sau creșterea notorietății brandului de angajator, la Târgul de Cariere ai oportunitatea să îți îndeplinești obiectivele.

Târgul de Cariere se întoarce cu un nou sezon de evenimente și pune piața muncii în mișcare în șase dintre cele mai importante orașe ale țării și capitala Republicii Moldova: Sibiu (10-11 martie), Cluj-Napoca (15-16 martie), Oradea (18 martie), Târgu Mureș (22 martie), Chișinău (31 martie – 1 aprilie), Iași (7-8 aprilie) și Brașov (21 – 22 aprilie).

Zeci de companii locale și internaționale au confirmat deja prezența la evenimentele de recrutare din primăvara acestui an, iar reprezentanții acestora așteaptă cu nerăbdare să interacționeze direct cu participanții și să le prezinte variate oferte de angajare.

Asemeni edițiilor precedente, și de data aceasta vor fi prezente companii din diverse domenii de activitate, precum: inginerie și IT, producție și tehnică, auto si automotive, HoReCa, logistică și transport, telecomunicații, comerț, marketing și comunicare, servicii și BPO, resurse umane, financiar, bancar, farmaceutic, medical și nu numai.

„Târgul de Cariere pune și primăvara aceasta piața muncii în mișcare, oferind companiilor variante multiple de employer branding, iar celor aflați în căutarea unui loc de muncă numeroase oportunități profesionale. La Târgul de Cariere, noi mereu venim cu oportunități, iar participanții aleg cum le transform”, a declarat Maria Petruța, PR Manager la Târgul de Cariere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *