, ,

Îți mai aduci aminte cum arătau autobuzele, troleibuzele și tramvaiele la Cluj în anii 90? VIDEO

Posted by

Parcul auto al regiei de transport public a municipiului Cluj-Napoca, denumită în prezent Compania de Transport Public, s-a modernizat de la an la an, iar investițiile municipalității în infrastructură, dotări și în confortul pasagerilor au crescut exponențial odată cu trecerea anilor.

Dacă acum, în prezent, în anul de grație 2020, circulăm în tramvaie și autobuze marca Mercedes sau Polaris, cu un confort ridicat, aer condiționat pe timpul verii, încălzire iarna sau există posibilitatea de a cumpăra bilete sau abonamente în mod digital, acum 24 de ani toate acestea erau de ordin SF deoarece mijloacele de transport în comun erau complet depășite, neprietenoase cu mediul înconjurător și care scârțâiau la fiecare curbă sau frână. Cei care au prins vremurile acelea și au călătorit cu ele știu despre ce vorbim.

Dacă sunteți mai tineri și vreți să vedeți cum arăta în 1996 flota de transport în comun sau faceți parte din generațiile care le-au prins, au călătorit cu ele și vreți să le revedeți, urmăriți înregistrarea de mai jos încărcată în 2011 pe Youtube și care prezintă primele autobuze, troleibuze sau tramvaie care au circulat pe străzile Clujului în anii ’90.

Clipul a strâns puțin peste 41.000 de vizualizări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *