JAF la un cabinet medical din Cluj-Napoca, cu o pagubă de 70.000 euro! 5 persoane au fost reținute de polițiști

Posted by

Un cabinet medical din Cluj-Napoca a fost spart, iar hoții au furat aparatură de 70.000 euro. Polițiștii clujeni au reușit identificarea și depistarea unor persoane bănuite că sunt autorii acestui jaf.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, au efectuat sâmbătă, 18 iulie, 7 percheziții în județul Neamț, în localitatea Gadinți și Roman, pentru documentarea activității infracționale, într-un dosar penal privind infracțiunea de furt calificat.

„În fapt, 5 persoane sunt bănuite că în cursul nopții de 6/7 iulie, a.c., ar fi sustras dintr-un cabinet medical situat în municipiul Cluj-Napoca, aparatură medicală, cauzând un prejudiciu  estimat la aproximativ 70.000 de euro. Cei în cauză au fost conduși la sediul unității de poliție, urmând ca în baza probatoriului administrat, să fie dispuse măsuri legale”, precizează IPJ Cluj.

La acțiune au participat luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și specialiști criminaliști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Activitatea a beneficiat de suportul de specialitate al Brigăzilor de Operațiuni Speciale Cluj-Napoca, Bacău, Constanța, Serviciului pentru Acțiuni Speciale Neamț, Constanța, Serviciului de Investigații Criminale Constanța și specialiști criminaliști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *