Jaf pe peronul gării din Gherla. Un bărbat a fost atacat de trei hoți și lăsat fără bani și telefon

Posted by

o tâlhărie a avut loc pe peronul gării din localitatea Gherla, după ce un bărbat a fost atacat de mai multe persoane și lăsat fără telefon mobil și bani.

Polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj-Napoca – Biroul Județean de Poliție Transporturi Cluj – Postul de Poliție Transporturi Feroviare Gherla au fost sesizați telefonic pe 20 ianuarie, în jurul orei 22, de către polițiștii Dispeceratului Poliției Municipiului Gherla despre faptul că mai multe persoane i-ar fi sustras unui bărbat un telefon mobil, un încărcător de telefon și o sumă de bani, în timp ce acesta se afla pe peronul Stației CFR Gherla.

Având în vedere cele sesizate, în urma investigațiilor efectuate și a activităților întreprinse în colaborare cu polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Gherla și ai Poliției Locale Gherla, la aceeași dată, ora 23.20, au fost depistate cele trei persoane bănuite, în municipiul Gherla.

Întregul prejudiciu a fost recuperat, telefonul mobil și încărcătorul fiind descoperite asupra uneia dintre persoanele bănuite, iar suma de bani fiind împărțită între cele trei persoane.

În cauză, a fost deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *