Acasă EVENIMENTE Jandarmii clujeni au făcut curățenie după nesimțiți într-o superbă zonă turistică de...

Jandarmii clujeni au făcut curățenie după nesimțiți într-o superbă zonă turistică de pe platoul Muntelui Dobrin, din Măguri Răcătău

0

Un grup de 30 de jandarmi clujeni din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca a luat parte miercuri, 14 septembrie, la o acțiun de ecologizare a zonelor afectate de deșeuri pe platoul Muntelui Dobrin, comuna Măguri Răcătău.

Acțiunea s-a desfășurat cu ocazia Zilei Naționale a Muntelui de Agenția Națională a Zonei Montane, iar parteneri au fost Instituția Prefectului județului Cluj, Consiliul Județean Cluj, precum și Primăria și Consiliul Local al comunei Măguri Răcătău.

„Suntem alături de comunitate nu numai pe timpul executării misiunilor, ci și prin activități de voluntariat, încercând să ne aducem contribuția la protejarea naturii.

Prin această activitate dorim să încurajăm cetățenii să protejeze mediul înconjurător și să mobilizăm cât mai multe persoane să acționeze în mod responsabil față de mediul natural.

Împreună putem schimba în bine comunitatea în care trăim!”, au anunțat oficialii Gruparea de Jandarmi Mobilă „Ștefan Cicio-Pop” Cluj-Napoca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.