Judecător cu grave probleme de comportament. ”Sună-mă urgent că îmi bag p… în obsesile tale”

Posted by

Sistemul judiciar are parte și de magistrați care sunt cu grave probleme de comportament.

Un astfel de caz este al unui judecător care a trecut testul bunei reputații, deși împotriva lui fusese depusă chiar și o plângere penală.

Judecător cu grave probleme de comportament.
Judecător cu grave probleme de comportament.

Fosta iubită a magistratului a avut curajul să îl reclame la parchet, după ce a primit amenințări. Cei doi fuseseră într-o relație pentru mai mult timp. La un moment dat, tânăra a decis să pună punct relației.

După acest moment a fost asaltă cu zecide mesaje de amenințare, din partea judecătorului.

”Vă înaintez alăturat un set de dovezi care arată profilul moral și psihologic al unui candidat care a trecut cu succes de examinarea psihologică și, probabil, va trece cu succes și de evaluarea moralității, eticii și bunei reputații, în condițiile în care eu am sesizat CSM, în timp util, cu privire la gravele carențe manifestate în aceste domenii de candidatul respectiv, mai ales că aceste carențe sunt prezente și exhibate și la această dată, cu aceeași intensitate”, a scris fosta iubită a judecătorului, citată de Clujust.

A trecut de testarea psihologică. Judecător cu grave probleme de comportament.

Pentru a putea face parte din sistemul judiciar, judecătorul a fost testat psihologic. A trecut de toate testele. Apoi, i-a fost făcută o anchetă cu privire la buna reputație. A trecut și de această etapă.

În 2017, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova a pus în mișcare acțiunea penală împotriva judecătorului. 

Acuzațiile priveau infracțiunile de loviri și alte violențe, amenințare, șantajul, hărțuirea, asistența și reprezentarea neloială și divulgarea secretului profesional.

Cu toate astea, sistemul judiciar nu l-a ejectat pe magistra. Mesajele de amenințare le puteți citi mai jos. Vă lăsăm să parcurgeți singuri aceste cuvinte  din care puteți să trageți concluziile dacă magistratul este în deplinătatea facultăților mintale.

Consiliul Superior al Magistraturii a transmis că buna reputație a magistratului este verificată doar pe ultimii trei ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *